Museumgids Nederland bereikt maandelijks vele duizenden personen die zijn geïnteresseerd in kunst en cultuur. Er wordt beperkt ruimte geboden aan adverteerders. Wilt u meer weten? Stuur een e-mail aan info@museumgidsnederland.nl.

Een tentoonstelling of evenement onder de aandacht brengen?

Wilt u meer bezoekers voor uw expositie? U wilt dat unieke evenement bekend maken bij een groot publiek? Het kan met het promotiepakket van de Museumgids!
Op onze website is een pagina ingericht om alle belangrijke informatie te plaatsen, als u dat wilt zelfs met meerdere afbeeldingen. Wist u dat uitgelichte tentoonstellingen en evenementen vanaf de homepage bereikbaar zijn? Maar we doen meer! Het bericht wordt ook enkele keren geplaatst op Facebook en Twitter.

Voor dit verrassend complete promotiepakket hebben we ook nog een mooie prijs. Voor € 48,50 (excl. BTW) per maand, zolang de tentoonstelling of het evenement moet worden gepromoot, staat het bericht prominent op onze veelbezochte website en social media.

Heeft u nog vragen of wilt u een campagne starten? Bellen of mailen kan altijd: 06 833 904 94 / info@museumgidsnederland.nl

Museumgids NederlandSelecteer de datum waarop u een museum wilt bezoeken

Zoeken