Op Museumgids Nederland vindt u de gegevens van alle Nederlandse musea. Behalve adresgegevens tonen wij ook openingstijden (voor zover bekend). Wij willen het u graag gemakkelijk maken bij het zoeken naar uw museum. Maar liefst 1821 musea zijn ingedeeld in zeven categorieën: beeldende kunst, archeologie, cultuurhistorie, natuurhistorie, transport en techniek, volkenkunde en maritiem.

Deze website is geoptimaliseerd voor de meest recente browsers en voor het gebruik op tablets en mobile devices. Dit betekent dat u altijd en overal binnen enkele seconden kunt zien of er een leuk museum in de buurt open is. Een museum vinden was nog nooit zo eenvoudig.

Museumgids Nederland is een uitgave van Cubique Internetdiensten uit Den Haag. Als bedenkers, ontwerpers en beheerders werken wij alweer aan plannen voor verbetering en uitbreiding. Er wordt gewerkt aan een agenda met evenementen en tentoonstellingen en binnenkort kunt u zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Heeft u een goed idee, of een opmerking? Laat het ons weten, stuur een e-mail aan info@museumgidsnederland.nl.

Persberichten

Museumgids NederlandSelecteer de datum waarop u een museum wilt bezoeken

Zoeken